ifresco

KÜLÖNLEGES HATÁSOK

Abban az esetben ha az eredeti kép festmény akkor az elkészült nyomat tényleg úgy néz ki mintha festették volna. Ha a kép vízfestékkel készült akkor a hatás egyszerűen elképesztő, mintha egy eredeti vízfestményt tartanánk a kezünkben, de a vízfestésre jellemző probléma nélkül, az általunk készített képet a víz nem tudja tönkretenni.
Jó minőségű makro képeknek egészen különleges 3D hatása van. Egy ilyen képnél teljesen az az érzésünk hogy a tárgy szinte térben megjelenik előttünk.

ELÉRT EREDMÉNYEK REFERENCIÁK

Kanadában a legnagyobb Home és Design kiállításon az Ifresco 2 díjat is kapott, többek között megkapat a „legjobb termék” díjat.
Az E-Whonung, a jövő luxustrendjeit bemutató Berlini projektnél a fürdőszoba dekoráció Ifresco-val készült.
X Factor, Való Világ lakások különleges dekorációinak elkészítése.

Dekorációs munkák a hazai múzeumokban. A legnevesebbek a Magyar Nemzeti Galéria és a Szépművészeti Múzeum.
Templomban, sőt székesegyházban is mennyezeti freskó készítése az Ifresco technológiával.

A Velencei bienáléra, a világ sztárépítészeit bemutató kiállításra a Kanadai építész Ifresco-n kérte a munkái bemutatását.

TARTÓSSÁG

Az általunk készített Ifresco nyomatok kültéri nyomtatón készülnek ami a legtartósabb nyomdai technológia. A nyomdai technológia egyik legnagyobb ellensége az UV fény és erre az Ifresco a legtartósabb megoldást biztosítja.
Az általunk elkészített nyomatok vízállóak. Sok esetben tapasztalhatta azt hogy ha egy szép nyomatra víz került akkor az tönkretette a nyomatot, mert a festék visszaoldódott. Az Ifresco esetén ettől nem kell aggódnia, az általunk elkészített nyomatokat nyugodtan lehet használni nedves környezetben is.